mam nerwice od ponad 6 miesięcy bardzo sie z tym męcze czasami mam wrażenie jakbym umierała.chciałabym poznać opinie na ten temat osoby która ma podobny problem,p.s leczo mnie na astme a ja niewiem czy ja ja mam
[ Dodano: Czw 06 Lis, 2008 ]
boję sie co będzie jutro każdy dzień to walka już nie mam siły a co najgorsze to nikt mnie nie rozumie
Ja mam nerwice od 1,5 roku.Moje objawy to:klucha w gardle,duszności,bóle w klatce piersiowej,bóle żołądka i mdłości.Wciąż sama chodzę od lekarza do lekarza bo sama nie wiem co mam dalej robić.Najgorsze są te duszności i boję się,że zaraz się uduszę jest to coś okropnego.Wiem,że jestem także alergiczką ale lekarka nie potwierdziła,że to jest od alergii.Masakra!!!!!
Izu wiem przez co przechodzisz!ponad 8 lat temu moja nerwica pojawiła się z bardzo podobnymi objawami jak u Ciebie!w dużym stopniu zwalczyłam to świństo...
Poziom: 1
HP: 0/18
0%
MP: 8/8
100%
EXP: 0/9
0%
Wysłany: Czw 14 Maj, 2009
Dziewczyny!
Klucha w gardle, duszności, skurcze oskrzeli mogą być objawem nerwicy. Nie można wykluczyć komponentu emocjonalnego, bez względu czy cierpicie na alergię czy nie. Spróbujcie przełamać się i poszukać specjalisty psychoterapeuty w okolicy Waszego zamieszkania, szukajcie do skutku aż natraficie na takiego, z którym uda Wam się nawiązać dobry kontakt, który Was zrozumie. Gorąco polecam również stronę abcdepresja.pl na której za darmo możecie zasięgnąć porady specjalisty psychiatry bądź psychologa.
Ktoś kto nie doświadczył zaburzeń nerwicowych, nawet najbliższa Wam osoba, może sobie nie zdawać sprawy z ich siły i jak bardzo zmieniają życie w koszmar. Z nerwicą zmaga się bardzo dużo ludzi, choć o tym nie mówi i stara się to ukryć.
Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki!
Paula Stolorz
Ekspert abcdepresja.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum