FAQ FAQ   Użytkownicy  Użytkownicy   Zaloguj  Zaloguj   Rejestracja  Rejestracja   Download  Download

Ogłoszenie 
ZAPRASZAMY DO SERWISÓW www.hipnoterapia.eu i www.hipnoza.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
czy jest ktos kto moze potwierdzic
Autor Wiadomość
wiki
[Usunięty]

Poziom: 18
HP: 7/711
 1%
MP: 339/339
 100%
EXP: 24/45
 53%
Wysłany: Pon 14 Lip, 2008   czy jest ktos kto moze potwierdzic

czy spotkania terapeutyczne pomogly komus , kto "choruje " na brak wiary w swoje siły. w takiej sytuacji znajduje sie obecnie. jestem osoba, ktora od ok 2 -3 lat zatraciła pewnosc siebie. boje sie krytyki, sama nie wypowiadam glosno odwaznych przemówień, choć kiedyś nie sprawiało mi to problemu. Bylam bardzo pewna siebie, mialam bardzo dużo znajomych....
teraz nie mam ochoty na kontynuowanie niektorych znajomosci.
w niektorych towarzystwach czuje sie dretwo ...brak mi slow, podczas gdy w innych czuje sie jak ryba w wodzie i nie moge przestac mowic.
stalam sie bardzo wrazliwa na krytyke.......spowodowane jest to z pewnoscia wydarzeniami z moich ostatnich 7 lat zyciia.( nieudane małżenstwo, milosc do ex, pomimo posiadania nowego zwiazku...)
-czasami po prostu sie nie wypowiadam na dany temat, poniewaz boje sie ze zrobie z siebie posmiewisko....skad sie to wzielo?!
kiedys mialam odpowiedz praktycznie na kazdy temat,,,udawalo mi sie rozbawiac towarzystwo- obecnie czesto brak mi slow i pomyslow na odpowiedz....
jak wyjsc z tego stanu.?!pomozcie

Poziom: 18 HP   1%   7/711
   MP   100%   339/339
   EXP   53%   24/45
Odpowiedz do tematu